sreda, 7. november 2012

WOČ MET KITA! 15. - 20.9.2012


Dolgčas na sidru za pokozlat. A delat se more. En dan je ceu dan nalivov dež, midva z Androtam sva pa prala nadgradnjo in palubo. Mi je že čist normaln. Filipi so se skrival po štivah, bosun je pa k ponavad neki čačkov po svoji delavnci. A zakva čačkov, zato k itak ne dela nč, če je 2 ure glihov pol metra drata, pol veste kolk se dela. Filipi so mu že spremenil ime v Mr. Timing, zato k se zmeri prkaže takrat k je dela že konc :).

Vsak dan na sidru so nas poslal v štivo delat neki, pa pobarvat kar še ni blo (slučajn je biu kšn košček prazen), pa drgnt rjo s tal pa takle, uglavnem smo guncal afne več al manj. Vmes nas je doletela tud frej nedela na ktero nism počela druzga k gledala nadaljevanke in jedla. Pujs! Pe za v fitnes sm bla prelena. No k smo mel že vsega dela poln k., smo si potihem obetal še eno frej pa je valda nismo dočakal.

Tist dan, k sva z Androtam prala (še predn je začel dež) smo mel okol barke tud ful kitov. Aja vmes mso se prestavl iz Durbana pred obalo Mozambika, kjer so nam potrdl tovor, ampak šele 19.9. NO kiti so nas res obletaval do fertika. Zgleda je glih sezona parjenja, saj tko je zgledal. Ene 8 kitov je krožil okol ene boge kitice, pol si je pa enga izbrala, pa se je mal šopiru pa rep dvigavu pa mal sta se igrala, dokler je revo nista zavohala še enedva pa se je igra začela od začetka. Super filmček je ratu, pa neki tud fotk. Men je blo krasn, Andro pa mrtu hladan zraven. Če se dela, se dela. Neki je preveč priden zadne cajte, sploh se noče skrivat in nč. Jest sm se pa od navdušenja kr rukala, sploh k je edn pršu sam 5 metrov stran od barke in sm ga od uzgori dol ceuga vidla! Hudo dobr mje blo. Itak sm jih več opazvala k pa delala, no dokler ni začel dež, pa sm mogla pod streho, k naša dežna oprema ma tolk luken k od kurbe štrumpantli. 



Ni komentarjev:

Objavite komentar