torek, 20. november 2012

ROTTERDAM 30.10.-1.11.2012


Uh, sm prčakvala večjo gužvo in bolj naporn, pa se je na konc izkazal za kr znosn. Normalne gvardije. Nobenga port state controla, sam Perc – superintendant je pršu mal pogledat, ampak ni nč kej kritičnga ugotovu. En dan sm še dobila paket od moža, od žene so ga nek na pošti na Nizozemskem zadržal, tko, da smo odplul še predn sm ga lahk dobila. Tazadn večer pa noč je blo mal bl naporn. K sm gvardijo končala ob 16h sm misnla, da bom frej do nasledne ob polnoči, pa me je klicu čif ob 19h, če lahk pridem na gangway, da bojo šli pa ostali v štivo. Zakoon! Čist hepi, že prvi dan mal priviligiranja od novga čifa pa tud nism prčakvala. No sej pol sm direk delala do 11h zjutri, ampak tud to mi ni blo težko, sej sm mela facebook, pa makiniste za družbo, k smo mel glih bunker, pa ker nam je agent prnesu tud dva litra Jamesona nas tud zebl ni. Mal smo ga tko na izi cukal do 3h, pol so pa oni šli, men je pa pršu družbo delat čif, s kermu sva se tud kr poštekala. Še prej ko smo ga z ostalimi cukal, je pa uletu Andro in povedu, da je rodil, pa da nej prideva s fitterjem do nega neki spit. Itak sm rekla, da jest nimam kej tm počet, pa da me anu, pa da sm napolnla lonc do roba, k je bla glih noč čarovnc sm rekla, da ma zdej čarovnco doma. No od takrat naprej pa sploh zanika mojo eksistenco. Pol me je pa tud sekondo neki vabu tja, k sta ga onadva poganala, pa nism hotla it. Sm mu tud kr po vhfu rekla, da s človekom k zadna dva mesca niti ne govori z mano jest nimam kej pit.

Barba Mlačič se je prejšn dan spokov in vzdušje se je na barki takoj obrnu za 100 %. Nobenga sranja in podjebavanja za brezveze več. Nism mogla verjet, da je sreča spet na naš stran. Izkrcat bi se mogu že prejšn večer skup z Bojanom, drugim makine, pa ga – Bojana – kapo ni spustu dol z barke, dokler ni bil končan bunker, kr neki tud njega je jebov za brezveze, ko ma dol še 4 druge makiniste k po 4ih in več mescih tud znajo tist bunker zaklučt. Ko je Mlačič dopoldne šou, pa tud nism ustala zato, da bi mu rekla adijo, sej pomoje tud ni tega od mene prčakvov.

Kukrkol 31.10. smo izplul okrog 7h zjutri in počakal še, da se je pilot izkrcov, vmes sm zakinkala za eno urco, ob 11h me je pa čif poslov spat, ostali so pa še počakal tisto uro, da smo vrgl sidro. Uglavnem delala sm 24 ur v 36 urah, ampak prot tistmu prejšnjič k smo bli v Rotterdamu je blo tole simpl...

Ni komentarjev:

Objavite komentar