torek, 20. november 2012

PROT TENERIFOM 1.10. - 11.10.2012


TANČULA BANANČULA VSE NAJBOLŠ, PA GLEJ, DA ME POČAKŠ S POROKO, K BI SE GA RADA NABUTALA ZATE PA ZA PEROTA!

Vsak dan isto -  živčna vojna. Bosun vsak dan serje vsem po buč. Del teden smo piketal grajferje. Vmes smo seveda 4x mogl neki druzga počet. Na konc me je pa en dan poslov piketat grajfer, k je bil že na sveže popituran. Super in ti si kao bosun in organiziraš delo na palubi s tem, da veš kva je narjen in kva je za nardit. Užas! Mi je dvignu pritistk tist dan! A najbl mi gre na kurac k se vsakič pol tko sladko zasmeji zraven. Matr mu cigansko. A itak sam ne dela nč. Mah brezveze zgublat besede in cajt.

En dan vmes sm povabla fitterja na vinček, sm misnla, da bova spila tistga enga in bom šla spat do gvardije pa sva ga čist zabluzila. Vmes sva poklicala še kelnarja, k je itak največja faca. Tko, da sm na gvardij spet super smrdela in me je zuavohu sekič. Sm rekla, če bo pov barbi povedat, je reku da ne, čeprov nism ziher, da mu ni, k sm en dan vidla barbo k me je sam prov grdo gledov, kar pa itak zmeri, tko da ne vem. Jest sm se pa tko lepo posmejčkala nazaj. Niti slučajno se ga ne bojim, če to prčakuje. Itak e pa zamenajo zdej k pridemo v R'dam; čif, barba in terco, pa po enih podatkih mogoče tud filipinci. Sam za njih ne verjamem, ker majo šele 8 mescov. Pogodbo pa 9. Tko, da upam, da se bo vse skup mal umiril, k tole je počas že katastrofa. Čifu sm zadno nedelo rekla, da glede na to, da smo sred morja, da bi lahka bli frej, pa je sam reku, da ne, da je tolk za delat. Sm rekla, da dew lahk tud en dan počaka, pa ni reku nč. Ena nedela na mesc je čist zadost frej očitno. Kretenček. Namest, da bi filipe mal prganov, pa bi bla kšna stvar mal hitrej najrena. Tist pa ne. Komunikacija na višku. Zdej sam držim pesti, da bojo nasledni trije k pridejo kej bolš, ne slabš. Aja baje za tercota pride filipinc, kar močno upam da ne, k je naših dost na čakanu..

Drgač pa nč posebnga, zdej počas ratuje toplo in greva vsak večer s fitterjem po včerji na en pirček, jest pa pol brat on pa kartat v crew mess za dnar. Zdej so odkril poker (sicer z enimi svojimi pravili) in ga igrajo non stop – za filipinski dnar.

Tri dni zdej se tud menmo, da če bo nedela fraj, da bomo poslen video za en komad, k so filipi videl en sposnetek od ene filipino posadke iz druge barke in bomo zdej mi konkurenca. Tko, da zdej študiramo kje vse bomo snemal, kašni bojo kostumi, kdo bo pel, snemal in takle. Pomoje bo kr zanimiv, če namo bo ratal oz. če dobimo frej nedelo :).


Ni komentarjev:

Objavite komentar