sreda, 5. december 2012

SIDRANJE PRED ROTTERDAMOM 1.-14.11.2012


Prvi teden smo pral štive, nč posebnga, filipi so pral, midva z Androtam sva pa pucala santine. Smo bli kr hitr konc, sam 6 dni smo rabl za vse skup, tko da smo dobil ze prvo FREJ NEDELO pr temu čifu. Ker so filipi prčakval, da bojo šli kmal dam, pa ker sta mela glih 2 rojstn dan okrog tega dneva, pa ker smo vedl že v soboto, da bomo drug dan frej se nam je obetala žurka. Popoldne sm mela cajt zabušavat, pa sm nardila plakat Happy b-day, pa še enga za nasledn dan, k smo rekl, da bomo končn posnel video. Nardila sm še blink-blink iz kartona za našga raperja, pa valda tud uhane :). Valda sm se večino popoldneva skrivala. Zvečer pa okrog 6h že v akcijo. Začel se je še precej nedolžn.. mal smo sedel,pljuckal in čvekal pol k smo bli že mal potrjeni smo počas začel ugašat luči in kelnar je prnesu svojo baterijo, je hotu light show nardit, pa ni blo glih haska, v temu cajtu sm šla pa jest v tercotovo špajzo po dve baterijske signalne palce, k zgledata k meči iz Star wars.. Jedi stil, za vse tiste k ste gledal.. Glede na to, da tedve lahk še utripata, je biu res taprav light show.. haha, pa kašne so to počel s temi sablami pol, to smo se režal ko pečeni mački. Naš kelnar je tud brejkdensov, ostali smo mel pa nek dance off, u bistvu sm mogla z vsemi plesat, to je blo pa to.. uglavnem vam več o fešti lahk povejo nasledne slike..





Aja na žurki sm tud rekla bosunu, če me lahk da s kom drugim v par delat ko z Androtam, da po cele dneve ne govoriva, pa da bi rajš s kom drugim delala, če bi se dal. Je biu blazno presenečen kuko, da se ne zastopva, sm rekla, pa ke ti žviš, že dva mesca se ne pogovarjava, pa sploh ni opazu. Je pol bil ves pogumen, k je bil nabasan, da se bo šou že on zment z njemu, kva je narobe, pa da mi smo kukr ena familija, da mormo držat skup in takle, sm se mu skor u glavo začela režat, pa govort a ti, a ti se boš šu zment, ko nimaš 5 dag jajc, sm rekla pol, da se nima on kej ment z njemu, k to res ni njegov problem, ampak, da se to tiče sam naja in da nej se briga zase.. Uglavnem, od takrat naprej nism še delala sam z Androtam, tko da men je prov.

V nedelo smo se pol le dobil teli trije in končn posnel video. Jest sm si predstavlala to tko na izi, ko Kekec brez lajfa – tisti k ste ga vidl že veste – pa da bo smešn, pa da se bomo zajebaval in da se bo tud folk nasmeju zraven ko ga bo gledu. Na konc smo prvi del res posnel kr dost hitr, ampak pol sta moje dva soigralca dobila še miljon idej in smo snemal še enkrat med tednom, pa pol še nasledno nedelo. Slabi k da bi z babam to snemala. Pa on tle ne zgleda dost lepo, pa tadrug bi rajš tko pa tko, pa dejmo še tm pa tm, tko da na konc smo skupi snemal 4x, onadva še posebi 6x, da o montaži ne govorim, trajala je skor 14 dni, da sta ondva to zmontirala, tko da sta bla kukr tolk zadovolna. Marija še pedri neb tolkle kompliciral kukr en od telih filipov, tadrug je biu še kr uredu.. jest pa živčnga zraven fasvala vsak dan sprot, k sm gledala kva sta to ustvarla.. Podn. No končn izdelk niti ni tolk slab, sam lahk bi biu pa še mal bl smešn. Ocente ga pa lahk sami:

LINK (bo prišel naknadno, ko dobim net, da ga aplovdam na jutube, pa k mojadva soigralca to še tatretič do konca zmontirata, to bo pa tud gutov še trajal, ker tole pišem 27.11. pa še ni končan.. OMG!)

Drug tedn, ko že ni blo več kej za počet so nas spet poslal v štive, no saj mene, enga O.s. in Androta, da smo drgnl rjo, nasledn dan sta se prdružla še dva in tko naprej, da smo bli v soboto že vsi v štivi, razen bosuna, k v celmu času kar so se štive pucale ni niti enkrat pršu dol. A on je kao taglaven, pa bi mogu on prat dol in nadzorvat in to.. uglavnem smo se več al manj valal po 8 ur po štivah. Zdej mamo tud break time nazaj, dvakrat po 15 minut, in to pomen da smo vsak dan 4x šli gor pa dol, jest bi kr dol ustala, k sm prelena, da bi šla tolkrat gor pa dol, pa je blo premraz, k temperature so ble že okol 10 stopinj. No brejk tajm se počas razteguje že na pol ure, k ni nč za počet. No bi blo dost, pa itak nimamo barve, pa tud podmazan je že vse, tko da je vse mal bolj na izi, kar men osebno prov paše, k pr prejšnmu barbi je blo vse na ful in panika za vsako stvar, tko da smo bli non stop pod stresom, pa čeprov sploh nismo vedl pod kašnmu dokler se ni spokov..

No v soboto je čif reku, da če končamo štive, da dobimo pa spet nedelo FREJ!!! VICTOR PETROV – prejšn čif – zdele mi jo pa lahk potegneš. Tolk je skoz dela, a mi mamo že drugo frej nedelo!!!!! Zakon, vesele se je spet vrnu na barko. Tokrat v soboto nismo mel fešte, k ni blo več nobene pjače na barki. Smo pa pol en dan med tednom kelnar en filip in jest spraznl še zalogo mamasan. Jest sm spila tist liter vina, k mi ga je še ostal iz Afrike, unadva pa mal medičke pa vsak ene 4 pire. Tko, da zdej mam še slabe pol litra medice, k jo skor vsak dan k delam zuni kr mal popijem, da se ne prehladim ;). 

Ni komentarjev:

Objavite komentar