petek, 25. maj 2012

SIDRO, YES! 4.5.2012

Za barbo je pomoje cajt, da gre v penzijo, k takle odnos k ma zadne 3 dni do vsega ga bo spravl v grob. Kadar kol pride na most cmoka z zobmi in to zdej že neprestano, tko da mi gre res že na živce, pa še sekondo je ves hiperaktiven zraven pa skoz neki tolče po vsem mem ritma in tleska s prsti, da mi že res najeda vse skupi. Plus tega, da je barba totalen nacionalist in rasist in pizdi non stop čez Ruse. Kt, da če ga bom pa poslušala bom pa še jest taka ratala. Nisem jest terco, da bi se tkole prlagajala in se strinjala z vsakim mnjenjem, mam pa preveč let, pa neki v glav, da znam z njo razmišlat in met svoje mnenje o lajfu. Itak se vid, da barba ni nikol delu z Američani in Indijci in da ne ve s kom je res zajeban delat, pa kdo so zares kreteni. Do zdej je skoz delu s slovensko/hrvaško/filipinsko posadko in se sploh ne more navadt na Ruse. Če bi bla Splošna tolk uredu, pol neb Slovenci bežal k tujcem delat, a se mu ne zdi? Ma problem je tud v tem, da se bova midva z Androtam prej naučla kej od Rusov k pa od našga dragega sekondota al pa tercota. Ampak ne, onadva sta pa zanga zakon. Res mi ni kul, da cele dneve nabija sam od teh Rusov, namest da bi naja kej nauču…
No da nam sam šimfala, zadne par dni sva s čifom popila še kar je blo vina in učeri še z Androtam in čifom še mal pirčka. Predvčerajšnjim k sva ga s čifom žingala, sm mela 3 ure neprestanega testiranja (zgleda je slutu da gre dam, pa me je hotu še prej čimveč naučit), tko da na konc nama je z Androtam tud podpisu dnevnika, no saj ene par podpisov je dal. Ampak jebemti, če si jih nism zaslužla!

Aja 2 dni smo bli na sidru in smo čakal na prost privez v Damietti, tko da so si častniki vsi mal odpočil, k so na gvardiji sam filme gledal, mi smo pa na palubi mau podmazval.. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar