sreda, 5. december 2012

R'DAM – UST LUGA, 9 MESCOV NA BARKI, ŠE 3-4 :) 14. – 22. 11. 2012


No tatret tedn mje pa čif reku, da delam notr, se prav pol časa na gvardiji pol pa na hodniku, da sm jih končn po 5ih mescih spucala ko se zagre, povoskala, pa zasilikonirala pr kraj. Vglavnem sm se vsak dan par urc uspešno skrivala, tko k ostali. Andro je bil na kofi tajmu kr po eno uro, pol sm bla pa še jest. Tip si je pr prejšnmu barbi komi upov pržgat čik, zdej pa pavza po eno uro. Dej ne me jebat, kera prpa, pa šupak. Dogajal se po šihtu ni kej dost, ker smo se itak vsi polenil ko prasci, in se nam tud družt ni dal, filipi itak še zmeri vsak večer nabijajo tist njihov poker, in tam jest nimam kej počet ker itak brblajo vse neki po svoje. S tercotam sva enkrat spila eno medičko, pa mal počvekala, to je blo pa to. V nedelo sm mela še gvardijo, popoldne pa frej, pa so začuda vsi pozabl to oment, tko, da sm se že skor napravla, pa kr ni blo nbenga nker, sm pol enga pohaklala, pa je reku, da je frej.

Kukrkol un moj PMS oz. Pomorska jeza, k se vsazga slej k prej lot, se je končn umiru, zdej mi je spet več al mn ravno, sam sekič me še kdaj iz tira vrže ker je len ko pizda in se mu ne da a ma ništa. Še dobr, da ma mene, da mu rit odnašam za vsako stvar. Na njegovih gvardijah počnem že vse kar je treba.. od tega, da mu nardim passage plane, da mu zrišem vse karte, da sm mu zanč popisala vse zdravila v bolnci, in od posadke, k smo jih mogl prjavt za v Rusijo, uglavnem ni da ni. Najbol da tercota kr preskočm, k sekondica bom odlična! :)

No do Ust Luge smo en dan še driftal, ker smo mogl predat barko čartererju v najem šele 17. ob polnoči, pa smo bli prehitr. Pol k smo pa le štartal sm pa uspešno timunala barko, s tem, da mi gre vse skup zdej že dost bolš od rok, pa še prazni smo bli in morje je bil miren, tko da nismo nč kej preveč cikcakal. Da pa ni blo še konc timunanja, so pa nasledn dan poskrbel še naši vrli makinisti, ker je bil sred noči black out in nam je crknla makina, in to glih v separaciji, in so rabl skor pol ure, da so nam jo spet štartal. To je tud svoje sorte doživetje. Dokler je hitrost še kukr tolk dost velika, krmilo še prime, pol k pa pade, se pa barka začne po svoje obračat. Okol nas pa ceu kup bark.. Panikaaa!


Ni komentarjev:

Objavite komentar