sreda, 19. december 2012

WE DON'T SK8 WE NAVIG8 2.12.2012


Ker mam trenutno pisateljsko krizo in ker se nič kej preveč ne dogaja zadne cajte, so zadni blogi malo krajši.. Tko, da vs prosm, da razumte situacijo dragi bralci.. Se trudm, ampak ni inspiracije. Bom probala mal večkrat pit v prihodnje, da bo kej materiala :).

Dogodki zadnega tedna so bolj neomembe vredni, z izjemo enega dneva. Delam v čifovi gvardiji zjutraj in zvečer od 4ih do 8h. Zadne par dni me je začel matrat z računanjem, končno. Sej se počutm zabito do amena, kar čist gladko priznam, da tud sem, ker matematka mi nikol ni šla kej dobr od rok, ampak počas napredujem. Saj učim se, že to je ful. Pa tud možgane morm tapru zbudit, k zdej pol leta niso počel nič, oz. še več. Sej na palubi je bolš da ne misleš, sam nardiš kar ti rečejo, zdej morm pa tapru začet mau trenirat tele možgane, da se spet mau ulaufajo. Vrjetn tud ves popit alkohol ni glih pripomogu, k delovanju. Uglavnem cajt mi mineva z brzinsko hitrostjo. Zjutri delam, po zajtrku grem spat za ene 4 ure, pol grem neki pojest, ob 4h na gvardijo, do 8h, pol gledam nadaljevanke do 10h, 11h, pol pa spat pa spet delat. Nimam kej dost od dneva, ampak itak nimam kej druzga za počet (lahk bi se recimo kej učila, pa nimam še vole), ampak važn da dnevi hitijo mem. Je pa tud fajn na gvardiji, s čifom se super razumeva, čeprov mam občutek, da bi učasih najrajš z očmi zavil, k prbijem kšno super pametno :).

No tiste omembe vreden dogodek se je pa zgodil predvčerajšnjim, ko sm po večerni gvardiji rekla fitterju in kelnarju nej prideta na pir, itak sm jih mela sam 6, tko da sm rekla, da tole požremo po grem pa spat. Sevede. Na konc je še fitter prnesu par pirov in smo ga gladko žingali do 4h zjutri. Vmes smo posnel 2 videota, k sta se nam tist večer precej bolj smešna zdela k pa nasledn dan, metal smo kocke in odgovarjal na vprašanja, zlagal origami in se uglavnem režal ko pečeni mački. Tko da ni čudn, da je bla ura kuj za na šiht. Sicer nism bla neki nažgana, ampak k ne spiš, se bi kr mal ulekl vse skup, če se neb s čifom pogovarjala o vseh možnih nadaljevankah kar jih je kdaj obstajal, pa še tipu so všeč take s tapravim angleškim humorjem, tko da tle se kr najdeva!

Tip je kukrkol legenda, je že en teden v naprej povedu, da mamo nedelo frej, sej ne morem verjet! Tole zdej je res tolk fajn, da sploh ne morem pohvalt. Mogoče so pa zato objave mal krajš, k nimam kej šimfat?

Ni komentarjev:

Objavite komentar