sreda, 19. december 2012

NOVI BOG MORJA 3.12-7.12.2012


Jupi ja ja, jupi jupi ja.. Dnevi hitijo mim k da jim gre za življenje. Jest se mam pa super, sploh dans, k nam je Miklavž pustu darila na mostu. Pa ker slike povejo več kot 1000 besed nej vam povejo same!


SLIKE MIKLAVŽA 

DRAGA POSADKA NOVE GORICE

KER STE SREDI OCEANA SEM VAS KOMAJ NAŠEL, ZATO SO MI OSTALA NAJBOLJ SKROMNA DARILA, KLJUB TEMU DA STE BILI ZELO PRIDNI IN SI ZASLUŽITE KAJ VEČ. RAZEN TERCOTA, NJEGA ZA RAZLIKO OD VAS ČAKA PORT STATE CONTROL.)



ABC=LOKALN KURBLHAUS :)


Ta terco je čist ubrisan. Tip je zdej sam na gvardiji, pa nima kej za počet zgleda, pa ker je mel prej ko je bil kadet posadko za pokozlat, se je zdej res sprostu, pa prav, da se sploh ne sekira kva si kdo misle. Tole o novem bogu morja je tud on prbiu, tko da zato dobi ©®. Kao, da je Kangler novi bog morja, ker mu Maribor kliče gotof si, ali po naše God of Sea. Mislem, ke jih najde. Vidm ga mrbit pol ure na dan, pa še takrat ma cajt kšno prbit in to same originalne! Da crkneš.

Kukrkol gvardije so zdej s čifom precej bolj interesantne, ker sm končno začela vsak dan neki delat za znanje. No deviacijo sm že prej računala, ampak zdej jo obvladam, no saj postopek, zato ker morm zmerm 2x računat, ker zmeri neki zajebem pri podatkih. Zračunala sm jo že saj 20x, na sonce, zvezde, planete, uglavnem ni da ni, ampak niti enkrat je še nism u prvo prov dobila! Za znort. Še takrat k rečem, da zdej bom pa zanalašč prov zračunala se zajebem. Pol se pa itak sam reživa š čifom. Takrat k pa on reče, da zdej mu je pa ziher prov ratal zračunat, se pa on zajebe.. haha kuj kajlo! No sva se pa tud lotla že ortodrome in loksodrome, kar me je blo res strah, k sm misnla, da je to res zajeban, sploh k je Tomas to skoz delu, pa tko prkazu, k da je res težko, pa sm ugotovila, da je od vseh stvari, kar sm se jih do zdej lotla še najlaži, sam mal je trajal, da sva vse formule najdla s čifom, pol je blo pa rešen hitr.

Ma pa tip tak žleht smeh na cajte, ampak v dobrmu smislu, da me kr mau na našga Lojzka spovne, k se zasmeji. Faca, nimam kej druzga rečt.

Drugač pa nič posebnega, nč se kej ne družm tele par dni, ampak dans se grem mal ker je fitter reku, da bo peku kruh dans zvečer, tko da grem mal v crew mess pogledat kva dogaja kej. Drgač pa tip bolši kruh peče k kuhar. Pol da pa še sirček vmes, al pa kšno rozino in je res super. Pa še tipu se da oblike delat, tko da mamo pol žemlce vseh vrst. Do zdej ga je naredu že ene 2x in je biu vrhunski. Za prste polizat, ni kej! Še dobr, da se s tapravimi družm, da mi tud kšn pribolšek pripada.

Npr me je dans klicu en mornar in hotu čike kupt, sam mu jih nism hotla prodat, ko ga jebe, tip zmeri žica, in pol k jih je treba nabavt jih kup eno šteko za 3 mesce in pol se zapufa do fertika in k naslednič kup šteko jih 8 kom vrne, 2 škatle pa pokadi v enmu tednu, namest da bi si kšno šteko več prvošču, in pol spet žica. Sej če bi tip uredu ceno ponudu neb nč rekla, sam za en dolar mu jih pa ne dam. Sm rekla, da jih mam lih do konc kontrakta, pa naj se jebe. Sej jih majo filipi tud, pa nej jih tm dobi, če mu jih še hoče kdo dat. Sej ne rečem, če bi mi kdo reku od telih s kerimi se družmo sm pa ke kdaj, pol bi jih z lahkoto dala, sam k mi pa en mornar k sam odžira od kar je na ladji reče, pa ne dam. Uzadno je tud reku eno škatlo, pa je pol hotu met 2. Zdej pr tem barbi je mal kriza cigarete dobit, tko da k maš šanso jo morš izkoristit, drgač boš brez. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar