nedelja, 26. avgust 2012

AVILES, ŠPANIJA 17.,18.7.2012 5 MESCOV NA BARKI, ŠE 7 :/


Zjutri sm bla še mal ošvohnena pa sm šla kr mal popit po gvardiji pa prav Andro, da se je en ponuju za prevoz do mesta, pa sva mu rekla za prevoz, ampak nisva šla v mest, ampak v drugo smer, na plažo. No do taprve gostilne sva pršla naprej pa že ne več. VINO!! Ulila sva par butelk (nč kej močn vin, ampak dobr k svina) pol sva šla pa nazaj, k je meu Andro že gvardijo ob 1600. Sva štopala, čeprov je sam ene 15 min za hodt :). Ne morem verjet po 8ih letih sm štopala :), da crkneš. No k sva pršla nazaj je men še ful pasal pit, tko da sm rekla enmu filipu, k gre ponavad ven, pa sekondotu če gremo ven, pa smo šli še na 2 deci. Tud na štop :). Sekondo je že od kar je tle govoru kašn pjanc da je, pol pa spije 2 deci, pa prav nej mu kolo naročim, halo, brezveze. Nč, pol k smo pršl nazaj sm mela čez urco spet gvardijo. Do takrat sva pa z Winstonom mal klepetala. Po gvardij pa do fitterja, Ariela in kuharja (zdej pa nisem več mogla pit) tko, da sm spila sam eno kolo pol sm šla pa spat. Sonce mej čez dan po kolenih tolk užgov, da sm komi spala, ampak izučl me pa sigurn nau :). Itak mi je sedl, po teli mrzli Skandinaviji se mal napečt.
No zanč je pa barba mal zgodbice pravu od takrat k je delu s Kitajci. Teli so šele ubrisani. Po »anglešk« znajo sam: čiki, čiki (seks), čop, čop (jedu bi, jedu sm, lačen, grem jest in podobno), looky, looky (gledam). Po pa prav, da je pošteku, da če jim kej naroči, pa rečejo okej, da ga ne zastopjo, če so pa rekl OK,OK,OK pol so ga štekal :). No pol je reku, da so komuniciral prek enga programa (podobn k guglov prevajalnik) ampak da so taki stavki ven hodil, da crkneš. Namest dober dan je blo: čudovito sonce je vzšlo na vzhodu. Haha.
Drgač je pa še kr prstjen k driska in nama že 2 dni nabija, sploh k ni več tercota, da bi oblaživ vse skup. No k je pršu na barko, je tud reku, da bova skoz v čifovi gvardiji, razen par mescu pred koncem bova šla s sekičam in tercotam, da se bova kao naučla posla. No zdej je pa dobu dva šalabajzerja si je pa premislu, tko da k izplujemo bom jest sekondotam od 0000-0400 oz od 1200-1600, Andro pa s tercotam. Zgleda barba bl zaupa kadetoma kukr pa svojim oficirjem. Sicer se ne pritožujeva, sploh k sva se spet skor za 2 mesca znebla palube. 






Ni komentarjev:

Objavite komentar