sreda, 18. julij 2012

DANSKA, VIKINGI IN MOST 20.-22.6.201


Sploh ne vem kje nej zacnem, zdele trenutno sm v taki fazi, k je ne zna niti opisat. Užaljena, jezna, začudena pa še kej. Lihkar sm konc gvardije in se sam čudn kaki kreteni so na svetu. Suzi sorry vem, da je tvoj prjatu, sam nis nikol delala z njim in to ti povem je čist neki druzga. Učer smo mel 2 pilota na mostu (tle pride del o vikingih) oba okol 2 m velika, ogromna desca – sam noben ni bil riđast/blond, ampak zgledala sta pa res k dva vikinga.

Uglavnem smo šli na Švedsk na bunker, tko da sm opazvala manever sidranja pol sm šla pa spat, itak je bla ura že skor 2. (Tolk o Švedski).

Nasledn popoldne sm prespala so me pa učer zvečer spet po gvardij uhvatil filipi, k so mel pa tokrat žur pr kelnarju (prejšnjič je biu pr fitterju). Sm šla spet na en viski, k so bli itak že vsi dost »zmatrani« pol pa spat, kdaj se bom jest ornk naspala tud ne vem! Smešni so drgač teli filipi, k se ga nagonjo pol pa kr kinkajo. Če kuj nkamr sam dam ne :).

Trenutno se pa vozmo nekje ob obalah Nemčije in jest komi čakam že en normaln port, da grem mal vn, pa da vidm še kšnga druzga človeka, k tele tle. Po Ghentu sm vidla sam 2 ženske, eno v Egiptu, k je slonela na oknu, pa eno v Amerik od coast guarda. Bi pasal se ga nagont nek zuni, pa s kšno babnco mal poklepetat!

Smo pa plul tud pod enmu mostam, kar je bla svoje vrsta dogodivščina in višek navigacije  po temle morju. Zdej mamo že 3 dni tako meglo, da se ne vid tud 3km delč in mraz okol 14 stopinj, pa tud piha k svina, tko da si sploh ne morem predstavlat, da vi doma crkujete od vročine, k mate 20 stopinj in več! Fouš sm za znoret, k če bomo še naprej tle po tem zalivu, pa bo treba na hitrco spucat štive nam res nau fletn!

Se je pa terco po učerejšnjih izpadih končno mal umiru. Nimam drgač nč prot testiranju, če se spovnete je to prejšn čif skoz počel, in če nis vedu odgovora te pol ni zabiju do konca, ampak ti je dajal namige, da si pogruntu. No mi pa že 2 dni daje domače naloge, da se bom kao naučila pravila o izogibanju trčenj na morju. In prav, da nej rečem še Androtu, da va skup naredla. Sori Manca V. če boš tole brala, ampak na konc koncov, je tole še zmeri moj blog. In sm si misnla, da ja valda, vsako stvar k se jo jest naučim morm naučit še Androta, a on mene še enkrat ni poklicu, pa mi kej obrazložu al pa kr tko navrgu kšno stvar, k jo ve na nov, pa jo jest mrbit ne vem. Očitno me ma za konkurenco in zgleda, da bom jest tud mogla začet met njeg, plus tega, da če mu nardim uslugo to jemlje k neki samoumevnga, kašn hvala al pa kej podobnga. Pir tud rajš proda, pol k se ga pa pije pa se mu zdi, da jest bom pa kr svojga delila. Sej ne rečem, da mi je težko, ampak jest bi ga tud lahk prodala, pa dobr zaslužla, sam se pol nimam na nbenmu za švercat. Tko, da če se misle tko nadaljevat prov delč nava pršla.. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar