petek, 1. februar 2013

VSTRAJAMO... 12.1.-14.1.2013



No dans so povedal, da gre domov že 8 filipov, 6 iz palube pa 2 iz makine. Da pa jih pride sam 5 (en hrvat v makino) pa 4je filipi na palubo. Čist vsak dan se spreminja kolk jih gre dam. Zaprosu je tud sekondo da bi šou pa mu niso oddobril, ker še ni dopolnu 6 mescov (jih bo 16.1.), tko, da bomo šli verjetno skupi domov on, Andro, pa jest. To bo šele čudn, no še bl pa bo, če va šla sama z Androtam. Upam, da nava mela skup karte, pa da se va lahk posebi čikirala, pol pa tko vsak v svoj konc, k če va mela skup karto ne vem kuko bo, k bova mogla prelomt 6 mesečni molk. Jest se ga bom šla gutov napit v kšn bar pa mal po štacunah, un je pa tko preškrt bo pa nek na telefonu visel. Kukrkol se pustim presenetiti pa upat na ne črn scenarij. Mogoče bo šov pa spet barba predčasno dam, pa ne bo nič s pohajkovanjem in pitjem k mo spet skupi nek visel, čeprov je pa baje pisov na firmo, če lahko nejgov sin pride za kadeta sm enkrat februarja, pa bo mrbit ustraju zarad »tamalga« še en mesec. Ne vem kolk je star ta njegov sin, ampak glede na to, da je barba 74, glih mlad ne more bit.

No pa še par kretenizmov oziroma filipizmov kukr jim jest pravm:
- Da kradejo ko srake sem verjetn že kej pisala, če pa nism nej sam povem, da so pokradl 3 škatle sladoleda že k je pršla provišta, pol pa še k je bla tazadna porcija za pojest so pokradl še 3 porcije, k jih pač nismo kuj za kosiu uspel pojest, k pač čif, sekondo pa jest ne jemo kosila, pa zmažemo tist sladoled zvečer. No da so mi enkrat k sm mela v hladilniku solato naštimano požrl dol iz nje jajca. Ne me jebat. Jajca! No kradejo pa tud tute, dežno opremo, škornje in takle, pa ne da bi pol nosil to, k je slab vreme, ne po kabinah majo skrit, da poj lahk dam nesejo. Kdo bi jih zastopu, včasih mi tko pritisk dvignejo. Bojo že vidl k bom čif kva jih bom jebala. Vse kar bojo dobl bojo podpisal, pa predn bojo šli dam bojo vse vrnl matr jim cigansko! K pride provišta itak kradejo k srake vse kar jim pod roke pride, tko da k je konc majo vsi polne žepe. Šipšandler  nam je častil kao vsakmu eno škatlo čokoladic pa fajrcajgov, pa sm jih komi ustavla, da niso vse pokradl že tm, pa da sm jim dopovedala, da je to za novga leta, je tud trajal! Kreteni, sami seb bi odžiral!
- najnovejša in najboljša je pa ta, da ko si strižejo lase (boh ne dej to zuni na palubi delat, sploh v temle vremenu, pa da poj veter odnese, ne je treba v telovadnc), da jih za sabo sploh ne pospravjo ampak mal kao pomedejo, da bi pa spucal še mizo za pinkponk kjer so, al pa stol na ktermu so se strigl tist pa ne, res so svinje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar