četrtek, 21. februar 2013

MALO MEŠANO (PRIPRAVE NA DOM) 2.2.-4.2.2013

Tolk zmešan mam vse, da ne vem kva je blo sploh kšn dan. En dan sva šla z "mojmo" filipam v mest. Skupi sva mea 19$, za taksi tja pa  nazaj sva jih pa porabla 18$ :). Dnarja pa nism mogla dvignt, ker mi majstr na bank še ni odblokiru kartice. Šetkala sva se 3 ure, v eni lekarni sm lahk pačala s kartico po 8ih poizkusih pa sm misna, da bo tud v trgovin potegnla (neki za pit sm hotl za sigh off party oz. kot rečejo tisti, ki ostanejo še na barki: fuck off party) pa itak ni. V noben gostiln se tud ne da plačat s kartico tko, da sva šla nazaj do lekarne, če bi tm potegnla gospodična, pa da mi da keš pa ni hotla, tko da sva se sam obrnla in šla čist poklapana nazaj na barko. Pol sm šla na čik v cargo office pa prav sekondo, če bi en viski spila, da je še ostov od zadnč enkrat. Ja sva pa ga. Požrla vse kar je blo, pol sm se pa z delovci zmenila, da mi prnesejo za 20 $ vina. 10 sm jih mela k sm prodala mp3, 10 sm jih pa misnla od posadke nabrat pa jih ni mel noben nič več, tko da sm si jih na konc "sposodla" od čifa, ko ma še edin dnar na barki. Spoznala sm vmes tud tanovga barbo, se itak obrukala že kuj pred nemu, čeprov itak šteka, da gremo dam pa da je kul. Plus tega sm na knadno zvedla, da tud on ni bil najbl trezn :). Reku je tud, da to pa ni niti b od barke, k ni nič alkohola gor!! Haha! Mje že všeč! No zvečer so okol 6ih pršli tud tanovi (menjava) tko, da sm bla frej pa smo hotl v portu v en bar pa so ble spet napačne info doblene in tega bara ni nikjer, tko da smo se nazaj posmučal, ampak ker smo dobl vin nam ni blo hudga. Cela posadka (razen Androta in tercota) se je zbrala v salonu od posadke in se mal podružla (no ni blo tanovga kadeta,, k je biu čist skozlan, so ga baje na letališču skupi z barbo poganal!). Mel smo se super uglavnem. 
Nasledn dan sm bla pa že potnica. Mal sm počivala, mal pakirala pa popoldne prav sekič, če grem z nemu v mest, da gre po čike. Sm rekla ja pa grem, no pa tud kartica nej bi mi na banki že zrihtal, pa sm šla probat. V mest vse zaprt, prazen do fertika, obratval en McDonalds (za 4 cheese burgerje pa 2 cole sm plačala 20 dolarjov, ka si ti ja mal nor). Uglavnem sva po eni uri najdla eno mini štacuno za prvo silo, pol sva šla pa še na pir v en bar pa nazaj do konca spakirat. No pa ker je ostal še par litrov vina od prejšnga večera (pa še provišta je vmes pršla, pa jih je šipšandler šenku 12 litrov - kelnar bi jih valda to sam požru, če mu neb težila nej mi da par litrov) smo naredl fuck off party 2. Spet brez Androta in tercota. Ostali so že kr vedl, da bo spet fešta pa so kr sami od sebe pršli. Spet smo ga bluzil, jest nism mogla spat pa sm kr mal po barki bluzila pa najedala telim delovcem, pa tanovmu os in Banetu, k sta mela glih gvardijo, tko da sm šla spat ob 4ih ob 6ih pa auf pa zmetat še tazadne stvari v kufer in že smo pičili prot letališču (sevede sm pozabila na barki fotoaparat, pa kabel za komp, pa toaletno torbico, pa gutov še kej, pa še ne vem).

Do avtobusne nas je pelu agent, tm nas je pa počaku že ornk fensi bus. Prigrizki, stevka, kafe, ma ni da ni, čeprov je blo do letališča 6,5ur vožnje je kr hitr minila, k sm mal kinkala vmes. Sekondo je pa tm Androtu nabijov spet ene in iste zgodbice, dolgočasne k svina. Še dobr da sm sama zdela. No in ko smo končn prispel do letališča, se je barbi do fundamenta mudil, tko da smo lahk pokadl pol čika, pa prov komi komi so me počakal, da sm šla scat. Pa pol se je še naprej mudil (do odhoda avijona še 4 ure) pa je blo treba takoj na emigracijo, pa papirje zrihtat, pa pol not v čakalnco. Sevede ni blo tm nbenih kadilnc, pa sm jest že prej rekla, da pejmo enga pržgat, pa nenenen, se tolk mudi, sekondo pa Andro, pa tko nben nima hrbtenice, pa sta k dva cucka za barbo hodila. Jah pol sm šla pa še jest. Sekondo je sevede not tapru znoru, da ni kadilnce, da ne ve kuko bo zdržu še 13 ur leta in tako naprej. Mi 3je smo šli na en sendvič pa kafe, pa BOH NE DEJ da bi ga plaču barba, sej ma sam 6000 jurjev plače, pa še enih 6 si je zraven nakradu v zadnih 3h mescih, kukr je zdrzu na barki. In še pol se je pizdu do fertika, kuko je lahk sendvič 10 dolarjev pa jadijada. Pa še tist cajt, k smo bli tm na sendiviču mi je non stop nabiju od teh filipov, da kuko jih on pozna, pa kuko je on že z njimi delu, pa kuko mu grejo na kurac (itak mu grejo vsi), pa kuko kuhar zanč kuha, da bi pa kej naredu v zadnih 3h mescih tist pa ne, težak zahojen. Tolk mi je šu že na kurac, da sm prov hitr zmetala tist sendvič vase in spokala stran. Zdej mi ga pa res ni treba več poslušat, k ni več moj šef. Uglavnem mi je uspel plačat s kartico, pol sm pa hotla še v free shopu nabavt neki pocen cigaret, pa sevede ni šlo, k tam pa ni potegnla, nč mi ni jasn. Prov tuko ni prjela na bankomatu. Tko, da sm šla poj nazaj ke v bar po dva pira k sva jih s sekičam pol spila v mir. On je itak hotu vmes že kr na skret it kadit, k je meu že tm krizo, jest sm si pa lepo nalimala tist flajšter k mi ga je Dejan dal k smo letel že za Indijo. Jebemti čez 7 let vse prov pride, al pa čez 11 mescov :). No na avijonu sm vidla, da bi lahko kupla tud cigarete z miljami na Miles&More, pa nism mela kreditne kartice sabo, oni pa ne morjo prevert, če mam dost milj, navadna kartica pa itak spet ni prjela. Naslednič k bom šla na barko, si bom dala nardit 20 kartic, da bo vsaka nek delala :S, pa potovalne čeke, pa dnarja malo morje, pa zlato, da bom res za ziher po celmu  svetu lahk kej kupla.

Uglavnem tiste 3 ure pred avijonom smo sedel tm na klopc k politi cucki, barba je šu valda posebej in to tko, da je biu tapru v vrst, k da bo avijon kej hitrej letu sam zanga, pa bo tapru doma.
No pa tud vsi častniki so ga slišal k je govoru po telefonu s firmo, in so ga sprašval če bomo rabl prevoz iz benetk, do kopra, je reku, da ne k nega pride žena in sin iskat, je pol un iz firme reku, JA KUGA PA OSTALI TRIJE!? Da ga ni sram, prekletga kurca hrvatarskega egoističnega. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar